У Сєвєродонецьку обговорили умови роботи закладів ресторанного господарства та ринків в залежності від епідситуації
У Сєвєродонецьку обговорені умови роботи закладів ресторанного господарства та ринків міста в залежності від епідемічної ситуації.
Про це повідомляє Східний варіант із посиланням на Сєвєродонецьку ВЦА.
5 листопада 2020 року, при сприянні сектору торгівлі та з захисту прав споживачів управління економічного розвитку військово-цивільної адміністрації м. Сєвєродонецька відбулась зустріч суб’єктів господарювання у сфері ресторанного господарства та адміністрації ринків міста Сєвєродонецьк із заступником начальника Держпродспоживслужби в Луганській області – Єсіповим Володимиром Дмитровичем та заступником начальника Сєвєродонецького відділу поліції – Кравченко Тарасом Васильовичем.
Підприємцям було доведено про заходи запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2. Обговорені умови роботи закладів ресторанного господарства та ринків міста в залежності від епідемічної ситуації згідно визначеним рівням епідемічної небезпеки (Постанова КМУ № 641 від 22 липня 2020 зі змінами і доповненнями).
Також було нагадано про заборону роботи після 22-ої та до 7-ої години суб’єктів господарювання з надання послуг громадського харчування без організації дозвілля (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос».
Читайте також: В ОРЛО повідомили, що ТКГ почала обговорювати ситуацію з відкриттям КПВВ на Луганщині