В Києві переселенець готує і продає маріупольську шаурму на вугіллі
Маріуполець Максим Пустаков відкрив у Києві заклад, де готують маріупольську шаурму на вугіллі.
Про це повідомляє Міська рада Маріуполя
«З Маріуполя нічого не вдалося вивезти, адже нас оточили, були бойові дії та все згоріло. Та 24 лютого ми планували відкриття у Слов'янську. І звідти вдалось забрати обладнання вже після евакуації із рідного міста», – зазначив він.
Про ідею готувати шаурму Максим розповів “Я-Маріуполь”, де запропонували йому працевлаштувати маріупольців.
І ось, в його команді вже 4 маріупольця. «Про вакансію я дізнався в центрі «ЯМаріуполь», і вже знайшов житло поряд. Бажаю нам, маріупольцям, швидше забути старе і почати все нове!», - каже Олександр Буц.
Для інших маріупольців є смачний бонус, скуштувати ту саму маріупольську шаурму – безкоштовно, по флаєру.
Будуть роздавати у “Я-Маріуполь”.