UA
RU UA
12 Грудня 2023, 13:24
2231
"Спільнота Відновлення": як косметологиня із Волновахи відновила роботу в Горішніх Плавнях
Історія

"Спільнота Відновлення": як косметологиня із Волновахи відновила роботу в Горішніх Плавнях

Анжеліка Конкіна народилася на Донеччині, останні 15 років перед повномасштабним вторгненням прожила у Волновасі, де відкрила власний косметологічний кабінет із лазерної епіляції й корекції тіла. Однак після початку повномасштабного вторгнення їй довелося покинути рідне місто. Проте вже у квітні 2023 року підприємиця змогла відновити роботу кабінету у Горішніх Плавнях. Сьогодні Анжеліка Конкіна стала амбасадоркою “Спільноти Відновлення” та лауреаткою відзнаки “Незламні зі сходу”. Розповідаємо історію її стійкості та сили.

“Спільнота Відновлення” — засноване Східним Варіантом ком'юніті незламних жителів сходу, які заново поставили на рейки свою діяльність у сфері бізнесу чи в громадському секторі. Люди, якими ми захоплюємось та про яких хочемо розповісти якнайбільшій кількості людей. Бо такі історії варті вашої уваги та підтримки. Підтримайте створення таких історій — долучайтесь до “Спільноти Відновлення” та  підтримайте Східний Варіант донейтом.

***

Конкіна Анжеліка родом із села Іванівка Волноваського району Донецької області. Перед повномасштабним вторгненням проживала у Волновасі. 

За освітою я фармацевт-провізор, і ідея займатися косметологією прийшла саме під час навчання в університеті. Ця сфера мене приваблювала та здавалася цікавою для розвитку. Я вийшла із декрету, і за 2 місяці до початку повномасштабного вторгнення відкрила свій косметологічний кабінет. А точніше, студію лазерної епіляції й корекції тіла у Волновасі”, — пригадала Анжеліка.

косметологиня із Волновахи
Фото із соціальних мереж Анжеліки Конкіної

Зі слів косметологині, її родина зустріла 24 лютого 2022 року в повному нерозумінні, що робити далі:

Ми прокинулися від вибухів, у нас було досить гучно о 4 чи 5 ранку. Перші думки були про те, що потрібно зібрати речі, взяти доньку та сина, й виїхати. Приблизно так ми й зробили. Чоловік встигнув з'їздити заправити авто, ми зібрали найнеобхідніше: дитячі речі та гроші. Були впевнені, що повернемося за 2-3 дні, що все затихне і буде спокійно. Але повернутися вже не вдалося”. 

Анжеліка згадує, що вони одразу виїхали до її бабусі, яка живе в Іванівці. Це за 20 кілометрів від Волновахи. Провели там одну ніч, і поїхали далі через сильні вибухи та наближення небезпеки.

косметологиня із Волновахи
Фото із соціальних мереж Анжеліки Конкіної

Ми приїхали до Дніпра. І через 5 місяців, я разом із дітьми, виїхала до Великої Британії. Там ми прожили 8 місяців, але постійно хотіли повернутися додому. Я мріяла і чекала на цей момент! І поки ми були відсутні в Україні, мої батьки переїхали в Горішні Плавні. Їм сподобалося це місто через комфортність. Ми не люди мегаполісів, а Горішні Плавні — це невелике, зручне та спокійне місто. Тут гарна природа”, — розповіла підприємиця. 

Анжеліка наголосила, що вона активна людина, і їй важливо працювати, розвивати улюблену справу та спілкуватися із клієнтами й клієнтками. Проте, коли вона перебувала у Великій Британії, їй довелося повернутися у декрет: 

Якщо я не розвиваюсь, то погано себе почувати. Проте 8 місяців я була досить обмежена у своїх діях. Було важко соціалізуватися, бо ми не знали мови на достатньому рівні. І кожен день я думала про те, що хочу повернутися в Україну. Бо тоді зможу відновити своє життя хоча б на якийсь відсоток, що в мене був. Я розповіла чоловіку про те, що хочу повернутися та продовжити займатися улюбленою справою. І на річницю повномасштабного вторгнення ми повернулися в Україну. Вирішили переїхати ближче до батьків у Горішні Плавні, що на Полтавщині. Тому що хочеться триматися усім разом та берегти один одного”.

косметологиня із Волновахи
Фото із соціальних мереж Анжеліки Конкіної

Усе обладнання косметологічного кабінету залишилося у Волновасі й було втрачено. Анжеліка згадує, що 24 лютого ніхто не думав за обладнання. Тому відновлювати роботу — це було фінансово нелегке питання, потрібно було відкласти кошти. Це вдалося зробити за деякий час, тому після повернення в Україну, у квітні 2023 року, Анжеліка відновила роботу косметологічного кабінету.

Розуміла, що в Горішніх Плавнях потрібно спробувати! Тут є потенціал! Мене підтримав чоловік та батьки, і я їм дуже вдячна”, — пригадала підприємиця.  

Косметологиня розповіла, що досить швидко знайшла місце для кабінету. Проте у Горішніх Плавнях обмежені пропозиції щодо оренди приміщення: 

Це маленький кабінет, його не порівняти із тим, що був у Волновасі. Але для початку цього достатньо! І зараз я вже маю непоганий обсяг роботи. Є три лазери й доступні послуги із лазерної епіляції, видалення судин і доброякісних новоутворень (папілом, бородавок). І декілька тижнів тому я привезла новий апарат для видалення тату та перманенту”.

косметологиня із Волновахи
Фото із соціальних мереж Анжеліки Конкіної

Зі слів підприємиці, за недовгий період роботи у неї утворилася клієнтська база. Через те, що місто не дуже велике, гарно працює “з уст в уста”. Тобто, задоволені клієнтки приводять подруг: 

Мені приємно, що люди спокійно йдуть до мене на процедури. Вони не хвилюються, що щось буде не так. Я розумію свою відповідальність, тому що маю освіту в цій сфері. Я нікому не нашкоджу, і це для мене важливіше за гроші. Вибудовую свою репутацію так, щоб мені дійсно довіряли”. 

Також Анжеліка почала розповідати про себе через блог в Instagram. Вона не називає себе блогеркою, проте наголошує, що це їй допомогло познайомитися ближче із клієнтками:

Спочатку мене ніхто не знав у Горішніх Плавнях. Тому я не мала інших варіантів, як самій про себе розповідати й знайомити людей зі своєю діяльністю. Мені здається, що це добре працює, коли людина приходить до людини. Вони розуміють моє ставлення, чим я живу та як себе поводжу в певних ситуаціях. Так я стаю більш «своєю»”.  

косметологиня із Волновахи
Фото із соціальних мереж Анжеліки Конкіної

Анжеліка поділилася, що долучилася до благодійної ініціативи багатьох майстрів та майстринь України. Це допомога військовослужбовцям і цивільним постраждалим від бойових дій у вигляді видалення тату травматичного характеру. Тобто, видалення пігменту зі шкіри, який залишився після поранення. Косметологиня наголосила, що це абсолютно безплатно, і вона готова допомогти усім охочим

Як знайти? 

Записатися на консультацію або процедури можна через  Instagram або за номером телефону: +38-095-209-72-04

***

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Поділитись:
08 Травня Середа
22:46

Загинув на війні: Покровська громада простилась із Дмитром Лисенком (фото)

22:06

Цьогоріч Україна має отримати 16 мільярдів євро у межах програми Ukraine Facility

21:48

Очільник ПЦУ Епіфаній отримав почесну відзнаку за розвиток Луганщини (фото)

20:59

Газовики зі Слов'янська здали кров для захисників України

20:46

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України розділять на два окремих міністерства, — нардеп Фролов

20:30

Завтра у Харкові переселенці зможуть поспілкуватися з пенсійниками Луганщини

19:58

56 ворожих атак відбили українські захисники на Авдіївському та Бахмутському напрямках

19:32

Луганські прикордонники показали, як дронами нищили та ранили російських окупантів (відео)

18:58

На Донеччині знешкодили 40 вибухонебезпечних предметів (фото)

18:39

"Укренерго" обмежує енергопостачання промисловості та бізнесу

18:18

Діток Луганщини в Австрії привітали з Великоднем

17:59

Піротехніки ДСНС Донеччини отримали гуманітарну допомогу від Міжнародного комітету Червоного Хреста України (фото)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: