UA
RU UA
19 Червня 2024, 17:28
7889
Сергій Боєвський: досьє керівника Дружківської міської військової адміністрації
Досьє

Сергій Боєвський: досьє керівника Дружківської міської військової адміністрації

Боєвський Сергій Олександрович — державний службовець з Краматорська Донецької області. Трудовий шлях розпочав з бізнесу у фармацевтичній сфері. Згодом пішов працювати в органи влади — протягом близько п'яти років був заступником міського голови Краматорська. Потім обіймав посаду першого заступника начальника Краматорської райдержадміністрації. Після початку повномасштабного російського вторгнення на територію України призначений керівником Дружківської міської військової адміністрації.

Східний Варіант дослідив біографію Сергія Боєвського та зібрав основні факти про його трудовий шлях та діяльність на посаді керівника МВА.

Трудовий шлях

Сергій Боєвський 1967 року народження. До 2015 року займався діяльністю у фармацевтичній сфері. Він керував аптечною мережею ТОВ «Гранд-Фарм», що стало частиною сімейного бізнесу.

У 2015 році розпочав свою діяльність на державній службі. До 2020 року працював на посаді заступника міського голови Краматорська, відповідав за сферу житлово-комунального господарства.

Сергій Боєвський
Сергій Боєвський. Фото: Дружківська МВА

Згодом у 2021 році перейшов працювати до Краматорської райдержадміністрації. Того часу колишній мер Краматорська Андрій Панков очолив Краматорську РДА, а Сергій Боєвський став його першим заступником. Окрім поточних справ також займався питаннями мобілізації й організації оборони.

На посаді керівника Дружківської військової адміністрації

Після початку повномасштабного російського вторгнення на територію України Володимир Зеленський утворив військові адміністрації, зокрема на базі військово-цивільних адміністрацій населених пунктів Донецької області. Так 30 березня 2022 року була утворена і Дружківська міська військова адміністрація Краматорського району, керівником якої призначений Сергій Боєвський.

Представляючи нового начальника Дружківської МВА, тодішній очільник Донеччини Павло Кириленко зазначив: 

«Упевнений, що, завдяки досвіду Сергія Олександровича, все буде функціонувати на належному рівні, зокрема, буде грамотно й ефективно організовано оборону міста».

У травні 2022 року Сергій Боєвський, як новий очільник громади, зокрема провів робочу нараду з питань евакуації цивільного населення, проведення доброустрою, функціонування об'єктів роздрібної торгівлі на території громади, ціноутворення і контроль за ростом цін, виконання планів посівних робіт. 

Також новий керівник МВА взявся за питання щодо створення добровільного формування цивільного захисту, готовності бомбосховищ та захисних споруд до надзвичайних ситуацій, функціонування системи оповіщення населення, що стало актуальним в умовах воєнного стану.

Сергій Боєвський
Сергій Боєвський проводить робочу нараду. Фото: Дружківська МВА

У травні 2023 року Сергій Боєвський та мер американського міста Ріджфілд Руді Марконі підписали меморандум «про встановлення між містами стосунків міст-побратимів». І в листопаді того ж року, завдяки пожертвам мешканців міста Ріджфілд, було зібрано чимало речей для мешканців Дружківської громади. Контейнер благодійної медичної допомоги доставила команда Ukraine Aid International. 

«Приємно бачити перші результати співпраці з містом-побратимом. Дуже дякую мешканцям міста Ріджфілд та партнерам Ukraine Aid International за те, що вони своєю допомогою змінюють життя дружківчан на краще», — зазначив тоді очільник Дружківської громади.

Сергій Боєвський
Сергій Боєвський з представниками команди Ukraine Aid International

Цьогоріч Сергій Беєвський як керівник Дружківської громади продовжує займатись гуманітарними питаннями та налагоджує співпрацю з благодійними фондами заради покриття гуманітарних потреб вразливих категорій дружківчан.

Так, у січні 2024 року начальник МВА зустрівся з представниками благодійного фонду «Янголи спасіння», які привезли до Дружківської громади продуктові набори від Всесвітньої продовольчої програми ООН World Food Programe. Крім цього Сергій Боєвській відзначає, що Дружківська громада відчуває підтримку і з боку Благодійного Фонду «Всі Поруч» та інших організації.

«Вже тривалий час «Всі Поруч» опікується проблемами нашої громади. У межах співпраці допомагає генераторами, харчовими продуктами, непродовольчими товарами та  медикаментами. Цього разу привезли інструменти для аварійного відновлення пошкоджених будівель від Благодійної організації «БФ Світ та Україна».Моя щира подяка — усім, хто вже допоміг, допомагає і допомагатиме у майбутньому», — написав керівник Дружківської МВА.

Сергій Боєвський
Сергій Боєвський приймає гуманітарну допомогу для громади. Фото: Дружківська МВА

Нині Сергій Боєвський продовжує очолювати Дружківську міську військову адміністрацію, звітує про поточну ситуацію у громаді, займається питаннями оборони, забезпечення та життєдіяльності в умовах війни. Зокрема проводить робочі наради з керівниками структурних підрозділів, розширює взаємозв'язки та укріплює партнерські відносини задля розвитку медичної сфери громади, займається комунальними питаннями та соціальною сферою.

Сім'я

Відомо, що Сергій Боєвський одружений з Вікторією Боєвською.

Соціальні мережі

Детальніше про діяльність Сергія Боєвського можна дізнатись з його особистої сторінки у Facebook.

Сайт Дружківської міської військової адміністрації за посиланням та сторінка у Facebook.

***

Ця публікація здійснена за підтримки Фонду “Партнерство задля стійкості України”, який фінансується урядами Великої Британії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції. Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю медіа і не обов’язково відображає позицію Фонду та/або його фінансових партнерів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

28 Вересня Субота
09:11

Активісти "Жовтої Стрічки" нагадали окупантам, що Луганськ — це Україна (фото)

08:40

Протягом минулої доби зафіксовано 180 бойових зіткнень

08:30

Вчора на Донеччині загинула 1 людина

08:12

Сили оборони знешкодили ще 1470 окупантів

07:35

Дата "Був, є і буде українським містом!": містяни вітають Краматорськ з 156-річчям

"Був, є і буде українським містом!": містяни вітають Краматорськ з 156-річчям
27 Вересня П’ятниця
22:59

Сьогодні на фронті відбулося 170 боїв: зведення Генштабу ЗСУ

22:51

Лубінець розповів, що передав у Катарі список на повернення 751 викраденої рф української дитини

22:34

10 переселенців звернулися за консультаціями з пенсійних питань у хаб Лисичанської громади в Києві

21:59

Рятувальники Донеччини отримали від благодійників 15 систем зберігання енергії Tesla (фото)

21:51

План перемоги представлений Америці, — Зеленський (відео)

21:42

Відтепер українці можуть подавати онлайн-заяви на соціальні послуги

20:59

Знай наших Завдяки спортсменам Донеччини 20 разів підіймали прапор України на Паралімпійських іграх у Парижі

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: