На Новопавлівському і Покровському напрямках росіяни закидають фронт штурмовим "мʼясом"

0
фото: 72 омбр ім. Чорних Запорожців
фото: 72 омбр ім. Чорних Запорожців

Ситуація на Покровському напрямку в боях є інтенсивною. На Новопавлявському і Покровському напрямку росіяни закидають фронт штурмовим "мʼясом".

Як передає Східний Варіант, про це в ефірі "Суспільного" повідомив офіцер 33 окремої механізованої бригади Назар Войтенков.

"Ситуація в зоні відповідальності на Покровському напрямку в зоні відповідальності тридцять третьої окремої механізованої бригади зберігається інтенсивною. Росіяни не втрачають своїх спроб просуватися вперед. Якщо трохи детальніше, то намагаються пробиратися в міжпозиційне середовище моїх бойових побратимів. Тобто шукають умовні слабкі ланки, де б вони могли зафіксуватися і там продовжувати накопичувати сили. Але нам вдалося їх вибити з таких місць і тримати нас, не підпускати ближче. Зокрема, не доводити ситуацію до зустрічі піхоти в близькому контакті із російськими окупантами. Власне, над цим активно працюють наші підрозділи безпілотних систем, долучається до них і артилерія. Крім того, що помітно на цьому напрямку, тут наш противник іноді використовує броньовану техніку для того, щоб підвозити своїх бійців ближче до наших позицій. Так, у нас були штурми на МТЛБ (російські бронетранспортери), наприклад. Але вони були безуспішними. Як МТЛБ, так і десант ми знищували", — доповів Назар Войтенков.

Росіянам не вдається наблизитися до Костянтинівки, бо вони не можуть пройти Часів Яр
Загарбники прейшли трасу Покровськ-Костянтинівка та не можуть наблизитися до самого міста Костянтинівка. Як повідомляє Східний Варіант, про це в ефірі телемарафону ”Єдині новини” на ICTV розповів речник ОСУВ ”Хортиця”, майор, Павло Трегубов. ”З тих пір, як вони змогли перейти безпосередньо трасу Покровськ-Костянтинівка, вони намагаються розвивати наступ на селища, що є там власне, між цими двома містами, цими двома агломераціями. Якщо ми подивимось на фізичну карту, ми побачимо, що там, в прин
"І власне, що цікаво, своїх, своє "м'ясо" росіяни закидають або ж намагаються закинути так глибоко, не враховуючи того факту, що вони там лишаються просто помирати. Себто, вони йдуть в один кінець і кінець для них очевидний. І така, така ситуація, напевно, знову ж продовжується навіть з Новопавлівського напрямку. Себто, у них якісь такі одноразові штурми. Варто враховувати, що у росіян багато "людського м'яса", яке вони використовують активно на фронті і, звісно, його намагаються забезпечувати технікою, де це можливо. Зокрема, за спостереженнями, більше на окупованих територіях, де вони в районах розташування, де як не як намагаються поповнювати резерви і потім з цих районів уже пішки, на ногах або час від часу на мотоциклах висуваються на лінію зіткнення", — уточнив Назар Войтенков.

Українські військові готові до наступу ворога і знищують його ще на підступах:

"Але ми простежуємо, промоніторюємо постійно лінію зіткнення і, зокрема, їхні тилові райони. Для цього у нас є і "Фурії", і наші "крила" (безпілотники), які допомагають нам виконувати ці завдання. І ми завчасно попереджаємо їхні штурми або накопичення сили, яка пізніше виходить на такі штурми. І їх, авжеж, знищуємо у таких собі зонах, які ми визначили для того, аби проводити оборонні завдання, оборонні операції", каже Назар Войтенков.

На Покровському напрямку проводиться операція із витиснення та знищення сил російських військ, — ОСУВ ”Хортица”
На Покровському напрямку росіяни зазнають великих втрат, Сили оборони проводять операцію із витиснення та знищення сил ворога. Як повідомляє Східний Варіант, про це в ефірі телемарафону ”Єдині новини” на ICTV розповів речник ОСУВ ”Хортиця”, майор, Павло Трегубов. ”Частково щодо цього регіону в нас зараз діє режим ”тиші”, бо триває операція зі знищення та витіснення ворога. Але з того, що ми можемо сказати, там залучено справді велике угруповання, яке має понад сто тисяч тільки особового складу
V
0

Популярні новини

Subscription: Plane Paper

Підписуйтеся на розсилку

Subscription: Plane Paper

Підписуйтеся на розсилку

Популярні новини

Підписуйтеся на розсилку